SK Pohjantähti Etusivu

Opastus

Saapuminen kilpailukeskukseen

Pysäköintilaitoksista ja Hietasaaresta kilpailukeskukseen kulkeminen torinrannan ja Pikisaaren kautta.

Ja vielä hieman yksityiskohtaisempi kartta kilpailukeskukseen saapumisesta.

Pysäköinti kilpailun järjestäjien toimesta

Kilpailun järjestäjien puolesta pysäköinti on mahdollista Hietasaaren pysäköintialueella. Osoite on Hietasaarentie 13, Oulu. Parkkeerauksen ohjaus tapahtuu kilpailun järjestäjän (SK Pohjantähti) toimesta. Parkkialueilla on liikenteenohjaajat ja alueelta on viitoitettu opastus Pikisaaren kautta kisakeskuksena toimivalle Raatin stadionille. Kävelymatkaa Hietasaaren pysäköintialueelta kilpailukeskukseen on kaksi kilometriä. Pysäköinnistä peritään maksu, 5 euroa/auto. Pysäköinti maksetaan kilpailukeskuksen info-pisteeseen.

Hietasaaren pysäköintipaikalle sekä etelän että pohjoisen suunnasta tultaessa käännytään E8 tieltä liittymästä numero 10. Etelän suunnasta tultaessa käännytään liittymän jälkeen tulevassa risteyksessä vasemmalle ja pohjoisen suunnasta tultaessa oikealla. Tämän jälkeen ajetaan suoraan Bertel Jungin tietä. Bertel Jungin tien ja Tullin väylän risteyksen jälkeen on opastus pysäköintialueelle. Matkailuautoille suositellaan pysäköintiä Hietasaaren alueelle.

Lähestyminen tieltä E8 sekä etelästä että pohjoisesta.

Linja-autot pysäköidään kilpailukeskuksen alueelle erillisen opastuksen mukaan. Linja-autoilla osoitteena kilpailukeskukseen tultaessa on Raatintie 2, Oulu.

Vaihtoehtoiset pysäköintipaikat Oulun kaupungin alueella

Oulun keskustassa pysäköinti on pääsääntöisesti maksullista. Maksullisuus kadunvarsipaikoilla on voimassa arkisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 8-16. Sunnuntaina kadunvarsipysäköinnistä ei peritä maksua.

Keskustassa on maan alle rakennettu pysäköintilaitos ja pysäköintitaloja. Lisätietoa pysäköintilaitoksista löytyy Oulun Pysäköinti Oy:ltä (oulunpysakointi.fi). Oulun Pysäköinti Oy:n pysäköintipaikoista suositellaan Kallioparkkia (sisäänajorampit osoitteissa Hallituskatu 1 j a Hallituskatu 20) tai Autosaaren pysäköintitaloa (osoite Kauppurienkatu 24). Näihin ei ole erillistä pysäköinninohjausta, vaan parkkeerauksen käyttäjät toimivat paikkojen normaalien käytäntöjen ja maksujen mukaan. Autoheikin pysäköintitalon käyttö SM-kilpailuihin osallistuvilta on kielletty.

Joukkoliikenne

Joukkoliikenteen aikataulut.

Bussilla tulijoita ohjeistetaan käyttämään Toripakan pysäkkiä keskustassa ja kulkeminen kilpailukeskukseen 'Saapuminen kilpailukeskukseen' ohjeiden mukaisesti.

Polkupyörät

Polkupyörät voi jättää Raatin stadionilla olevaan pyöräparkkiin.

Polkupyörällä kulkeminen kilpailukeskukseen 'Saapuminen kilpailukeskukseen' ohjeiden mukaisesti.

Saapuminen kilpailukeskukseen (Lehdistö, VIP ja linja-autot)

Lehdistön, kutsuvieraiden ja linja-autojen pysäköinti on kilpailukeskuksen alueella Raatin stadionin läheisyydessä. Pysäköintipaikan osoite on Raatintie 2, Oulu.

Stadionin pysäköintiin saapuminen henkilöautolla ja linja-autolla tämän ohjeen mukaan