Pohjantähti sprintti 2017

Pohjantähtisprintissä esimakua ensi vuoden SM-kisoista.

Pohjantähtisprintti on avoin kansallinen sprinttisuunnistuskilpailu, joka järjestetään Oulussa sunnuntaina 10.9.2017. Kilpailu on samalla SM 2018 esikisa, jossa saadaan esimakua ensi syksynä SK Pohjantähden isännöimistä SM-sprinttikilpailuista. Tämän vuotinen kilpailualue rajoittautuu aivan tulevan vuoden SM-kilpailun läheisyyteen. Maastotyyppi on hyvin samankaltainen sisältäen sekä kerrostaloalueita että Oulujoen suiston puistoalueita. Kun vielä lisätään, että ratamestari, kartantekijä ja vuodenaika ovat samoja kuin ensi vuonna, voidaan todeta, että tämän vuoden Pohjantähtisprintti tarjoaa lähes samanlaisen kattauksen kuin ensi vuoden SM-kisa.

Ratamestari Heikki Grekelä on laatinut kisaan miesten ja naisten pääsarjoihin mielenkiintoisen kaksiosaisen kilpailun. Kello 11 aloitetaan tavallisella sprinttikisalla, jonka jälkeen kello 13 on vuorossa takaa-ajolähtö. Näin ollen ensimmäisenä maaliin tullut voittaa koko kilpailun.

SM-kilpailuja varten SK Pohjantähti on tehnyt ns. harjoituspaketin. Sen avulla on mahdollista harjoitella samantyyppisissä maastoissa kuin varsinainen kilpailukin. Tarjolla on neljä täysipainoista sprinttisuunnistusrataa. Karttoja on saatavilla esikisapaikalla.

Kilpailunumerot 9.9.2017 klo 8:45

Kilpailijoille on vielä arvottu uudet kilpailunumerot Lauantaina klo 8:45. Tarkistakaa vielä numeronne. Lähtöajat ovat pysyneet samoina

Kilpailu:


Lähtölistat:

Tulokset:

- Tulokset
- Väliajat

- Tulokset takaa-ajo


Majoitus: