Pohjantähti sprintti 2015

Avoin kansallinen sprinttisuunnistuskilpailu Oulussa la 12.9.2015Sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet

Täältä!


HUOM! Yhdistetyt sarjat (10.9 klo 22:00)

Muutamia sarjoja on yhdistetty vähäisen osanottajamäärän vuoksi.
Nämä sarjat ovat;

H40 ja H35 sarjojen kilpailijat kilpailevat H35 sarjassa.

H/D14 ja H/D13 sarjojen kilpailijat kilpailevat H/D14 sarjoissa.Ratamestarin lausunto

Pohjantähtisprintti suunnistetaan tänä syksynä Kasarmin ja Värtön ympäristössä. Rata on tyypillinen sprinttirata nopeatempoisin rastivälein. Tarjolla on niin talojen välissä sokkelointia kuin reitinvalinnallisesti haastavia välejä. Sujuvuus ja nopeat jalat ovat avain tekijöitä menestymiselle. Oikeanlainen vauhdin rytmittäminen mahdollistaa sujuvan suunnistamisen Kasarmin ja Värtön alueella.

Radat kulkevat osittain taloyhtiöiden piha-alueilla, joissa erityisesti tulee huomioida muut alueella liikkujat. Kartan läpi kulkee moottoritie, joka ohitetaan karttaan merkittyjä alikulkuja pitkin. Alikulut näkyvät selvästi kartalta ja moottoritie on merkattu punaisella kielletyn alueen värillä. Alueella on myös useita pensasaitoja, joiden ylittäminen on kiellettyä. Alueella on kisan aikana valvojia, jotka seuraavat sääntöjen noudattamista. Muistakaa kerrata sprinttisuunnistuksen lajisäännöt ja kielletyt alueet (Katso otsikko yllä, Sprinttisuunnistuksen kielletyt kohteet).

Toivotan kaikki tervetulleeksi Pohjantähtisprinttiin Värttöön ja erityisesti toivotan hyviä suunnistuselämyksiä. Kisa toimii oivana valmistautumisena SM-sprinttiin.


Ratamestari: Mikko Kesälä

Kilpailu:


Lähtölistat:


Tulokset:


- Tulokset

- Väliajat

Majoitus: